O BAZARJU

 

Oho (foto: Andrej Lamut)

S Kulturnim bazarjem, kjer združimo moči Ministrstvo za kulturo, Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport, Zavod RS za šolstvo, Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano, Ministrstvo za okolje in prostor, Slovenska nacionalna komisija za Unesco ter kulturne ustanove iz vse Slovenije, želimo doseči boljšo obveščenost o kulturni ponudbi v Sloveniji ter v strokovni in širši javnosti prebuditi interes za kulturno-umetnostno vzgojo oziroma za kulturo.
Izvršni producent Kulturnega bazarja, sedaj že tradicionalne prireditve, je od samega začetka leta 2009 Cankarjev dom v Ljubljani.

Več >


                                                 

 

Kulturni bazar 2020Dekleta iz Ouage (foto: arhiv Kinodvora)
 

KULTURNI BAZAR 2020 PRESTAVLJEN NA JESEN

V skladu z odredbo Ministrstva za zdravje RS smo Kulturni bazar 2020, načrtovan za četrtek, 9. aprila  v Cankarjevem domu, prestavili
na jesen 2020.

Nov termin bomo objavili do konca maja 2020. Potrudili se bomo, da program strokovnega usposabljanja v čim večji meri izpeljemo v prvotno načrtovani obliki. Za vse informacije smo na voljo na info@kulturnibazar.si.

                 

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.