ARHITEKTURA, PROSTOR IN OBLIKOVANJE


Center arhitekture Slovenije / Igriva arhitektura

V dnevih, ko se moramo navaditi na drugačne oblike dela, vam v Igrivi arhitekturi želimo to olajšati. Pripravili smo poučne izkustvene delavnice, ki jih lahko učenci od 1. do 3. triletja OŠ izvedejo sami doma. Navodila delavnic smo zapisali tako, da jih lahko posredujete svojim učencem. Delavnice lahko po svojih željah preoblikujete in jih prilagodite delu s svojimi učenci. Želimo vam vse dobro in obilo ustvarjalnih užitkov! Če pri načrtovanju delavnic potrebujete pomoč, se obrnite na nas. Delavnice najdete na povezavi >

Muzej za arhitekturo in oblikovanje
V MAO so pripravili MiniMao igrarije, zanimive uganke in zabavne naloge, skozi katere boste odkrivali dobro arhitekturo in oblikovanje, predvsem pa raznolike muzejske predmete iz zbirk Muzeja za arhitekturo in oblikovanje. Vsak ponedeljek vas na spletni stran čaka nova naloga.

MAO v sodelovanju z Urbanističnim inštitutom UIRS in Fakulteto za arhitekturo vabi k sodelovanju na mednarodnem natečaju za esej za osnovnošolce in dijake Moja ulica v mestu prihodnosti.
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.