PLES


Center kulture Španski borci
Tokratni teden posvečamo vsebinam za otroke in vas vabimo, da si ogledate EN-KNAPove produkcije za najmlajše. V Vimeo arhivu vas čakajo štiri uspešnice za otroke od drugega leta starosti naprej. Čeprav ogled interaktivnih plesnih in svetlobnih predstav iz domačega kavča ne more nadomestiti polne gledališke izkušnje, si želimo, da bi skupaj zapeli in zaplesali vse dokler se ponovno ne srečamo. Povezava >


Emanat

Emanat v času navidezno socialnega mrka uvaja redni TV program, ki je prosto dostopen na https://tv.emanat.si/. Do nadaljnjega si boste lahko vsak večer ob 20.00 ogledali posnetek predstave iz Emanatovega arhiva, ki sega do leta 2004. Ob ogledu vabljeni tudi k pogovoru, izmenjavi mnenj ali preprosto k ‘henganju’ v spletni klepetalnici. Za vsak dan doma, ena Emanatova produkcija.


Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.